EHBO Vereniging Zetten & het Coronavirus (COVID-19)

Beste Heer, Mevrouw,

Op 13-03-2020 heeft de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO (KNV EHBO) haar advies aangescherpt wat betreft de bijeenkomsten van onze afdeling in relatie tot het coronavirus.
De KNV EHBO adviseert alle afdelingen om de lessen en oefeningen tot en met 31 maart 2020 niet door te laten gaan.

Bij EHBO-lessen en -oefeningen vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.
Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als EHBO vereniging.

EHBO Vereniging Zetten en Omstreken volgt het advies van de KNV EHBO op.
Dat betekent dat de lessen de komende weken, tot 31 maart 2020 gepland stonden NIET doorgaan.

Voor Leden van de Vereniging:
Oefening op Locatie wordt uitgesteld, tot nadere communicatie vanuit EHBO Vereniging Zetten

Voor Kandidaten in de EHBO Cursus:
Lesavonden en EHBO Examen worden uitgesteld, tot nadere communicatie vanuit EHBO Vereniging Zetten

Voor Kandidaten van St. Kloppend Hart:
Reanimatiecursussen en herhaling worden uitgesteld, tot nadere communicatie vanuit stichting Kloppend Hart.

De Reanimatie Hulpverleningsrichtlijnen zijn aangepast.
Hierover meer op de website van de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad).

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de lessen die hierna volgen.

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,

Celia Tiggeloven

EHBO Vereniging Zetten e.o.