September 2018 | Nieuwe cursus EHBO

In 12 avonden leert men de theorie en praktijk van de eerstehulpverlening, om een slachtoffer op een zo goed mogelijke manier te behandelen en de juiste hulp te verlenen. Dit alles volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

Vanaf de leeftijd van 14 jaar kunt u deelnemen aan de EHBO Cursus, deze bestaat o.a. uit de levensreddende handelingen, de kleine ongevallen in en om het huis, verbandleer en Reanimatie met het bedienen van een AED (Automatische Externe Defibrillator).

Wij brengen deze cursus ook speciaal onder de aandacht bij (jonge) ouders, omdat Eerste Hulp Bij Kinderen ook onderdeel is van deze cursus. Er worden regelmatig praktijksituaties geoefend met LOTUS slachtoffers, die speciaal zijn opgeleid om ongevallen en verwondingen levensecht na te spelen.

Deelname aan de cursus kost € 150,-. Daarvoor krijgt u het lesboek, oefenmateriaal en neemt u deel aan het examen voor het officieel erkende Oranje Kruis diploma. In veel gevallen wordt onze cursus (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

De cursus wordt gegeven op maandagavond in
Atelier Ewald Sorbi, Kerkstraat 1 in Zetten.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Celia Tiggeloven (0488 428579 of 06 20669874), via de website: www.ehbo-zetten.nl of cursus@ehbo-zetten.nl

Fout | EHBO Vereniging Zetten en Omstreken

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/deb25670n501/domains/ehbo-zetten.nl/public_html/includes/common.inc:2861) in drupal_send_headers() (regel 1554 van /home/deb25670n501/domains/ehbo-zetten.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class "Drupal\form_builder\FormBase" not found in form_builder_cron() (regel 362 van /home/deb25670n501/domains/ehbo-zetten.nl/public_html/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module).

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.